Meer over Gemma

Mijn naam is Gemma Steeman, contentspecialist en ondernemer.

Ondernemer, dat werd ik eigenlijk puur toevallig. Want als tiener wilde ik naar Afrika – waterputten slaan en kinderen helpen. En als twintiger werkte ik voor een multinational, met een auto van de zaak en elk jaar een vette bonus. Drie maanden na mijn 30e verjaardag kwam het er dan toch van: ik nam ontslag, zwaaide vrienden en familie uit en vertrok samen met mijn man naar Afrika. In een LandRover reden we van Utrecht naar Kaapstad. We bleven ruim 1,5 jaar weg en het was het allertofste dat ik ooit heb gedaan.

Het gevoel om iets te kunnen bijdragen aan de wereld heeft me daarna nooit meer losgelaten. Maar wel vanuit ondernemerschap en niet vanuit liefdadigheid. Dat heb ik daar wel geleerd.

Dus nu maak ik al 12,5 jaar high-end content die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke en sociale vraagstukken. Content voor organisaties die het verschil willen maken, zoals CliniClowns, Kennisnet, Netwerk Mediawijsheid, Beeld & Geluid, Natuur & Milieu, Vodafone, ECP, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, Liliane Fonds, Samen Sterk zonder Stigma (SStS), Kenniscentrum tegen Pesten en vele anderen.⠀

Ik help dit soort organisaties om online te groeien en geef ze de kans om hun podium groter te maken. De enige manier om dat ambitieuze doel te realiseren is – in mijn ogen – door ze te leren hoe ze zelf authentieke, crispy high-end content maken.

Zo werd de HIGH-END CONTENT ACADEMIE NEDERLAND geboren.

Gemma Steeman - High-end Contentspecialist