Meer over Gemma

Mijn naam is Gemma Steeman, bevlogen contentspecialist, tekstschrijver en mediacoach.

Als tiener wilde ik naar Afrika – waterputten slaan en kinderen helpen.

Maar als twintiger werkte ik voor een multinational, met een auto van de zaak en elk jaar een vette bonus. Ik had wel een werkgroep Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) opgericht, maar idealistischer dan dat werd het niet.

Tot mijn 30e verjaardag. Ik nam ontslag, zwaaide vrienden en familie uit en vertrok samen met mijn man naar Afrika. In een LandRover reden we van Utrecht naar Kaapstad. We bleven ruim 1,5 jaar weg en het was het allertofste dat ik ooit heb gedaan.

Het gevoel om iets te kunnen bijdragen aan de wereld heeft me daarna nooit meer losgelaten. Maar wel vanuit ondernemerschap en niet vanuit liefdadigheid. Dat heb ik daar wel geleerd.

Dus nu maak ik al 12,5 jaar hoogwaardige content die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke en sociale vraagstukken. Content voor organisaties die het verschil willen maken, zoals CliniClowns, Kennisnet, Netwerk Mediawijsheid, Beeld & Geluid, Natuur & Milieu, Vodafone, ECP, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, Liliane Fonds, Samen Sterk zonder Stigma (SStS), Kenniscentrum tegen Pesten en vele anderen.⠀

Ik help dit soort organisaties om online te groeien en geef ze de kans om hun podium groter te maken. Mijn manier om dat ambitieuze doel te realiseren door ervoor te zorgen dat ze alle kennis en vaardigheden in handen hebben om zelf authentieke high-end content te maken zonder dat het veel tijd kost.

Gemma Steeman - High-end Contentspecialist