Meer over Gemma

Mijn naam is Gemma, bevlogen tekstschrijver en contentstrateeg.

Als tiener wilde ik naar Afrika – waterputten slaan en kinderen helpen. Als twintiger werkte ik voor een multinational op het gebied van tech en ict. Ik kreeg een auto van de zaak en elk jaar een bonus. Tot mijn 30e verjaardag.

Toen nam ik ontslag, zwaaide vrienden en familie uit en vertrok samen met mijn man naar Afrika. In een LandRover reden we van Utrecht naar Kaapstad. We deden vrijwilligerswerk in o.a Malawi en bleven uiteindelijk ruim 1,5 jaar weg. Het was het allertofste dat ik ooit heb gedaan.

Het gevoel om iets te kunnen bijdragen aan de wereld heeft me daarna nooit meer losgelaten. Maar dan wel vanuit empowerment en niet vanuit liefdadigheid. Dat heb ik daar wel geleerd.

Daarom maak ik nu al ruim 15 jaar hoogwaardige content die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke en sociale vraagstukken.

Gemma in een notendop:

  • Contentstrateeg, tekstschrijver en wereldverbeteraar
  • Gek op technische innovaties op gebied van duurzaamheid 💚
  • Gepassioneerd boekenwurm
  • Ervaren wereldreiziger
  • Moeder van 3

Ik werk samen met organisaties zoals CliniClowns, Milieudefensie, Museum voor Beeld & Geluid, VodafoneZiggo, TU Delft, Institute for Sustainable Process Technology (ISPT), Natuur & Milieu, stg. Kennisnet, Netwerk Mediawijsheid, MediaMasters, Platform voor de Informatiesamenleving (ECP), PO Raad, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, Liliane Fonds, Samen Sterk zonder Stigma (SStS) en het Kenniscentrum tegen Pesten.

Meer over mij? Kijk eens op

Gemma Steeman - High-end Contentspecialist