• Vergroot je bereik, verdubbel bezoekersaantallen

    Gemma Steeman - Contentspecialist, Utrecht

maak meer impact met een persoonlijk content-masterplan

Online opvallen kan een behoorlijke uitdaging zijn.

Niet alleen is het een tijdrovende klus, het is bijna onmogelijk om je stem nog te laten horen in het online geweld. We worden overprikkeld door een eindeloze stroom aan berichten.

Geen wonder dat klanten mij regelmatig vragen: “Hoe richt ik mijn contentstrategie goed in? Ik voel me overweldigd, het kost veel tijd en ik wil zowel harde resultaten als zingeving.”

Het lijkt zo makkelijk; een goede contentplanning maken, een paar onweerstaanbare weggevers bedenken, consequent nieuwsbrieven sturen en regelmatig een blog schrijven.

Maar je kunt er een dagtaak aan hebben. En soms is inspiratie ver te zoeken.

  • Gemma Steeman - Utrecht

Gelukkig kan het anders

Stel je eens voor:

Je maakt een positieve impact met jouw merk
✓ Je maakt met gemak content waarmee je een groter publiek bereikt
Die content blijft ook in de toekomst een vaste stroom bezoekers opleveren
✓ Je kunt trots zijn op de resultaten die je boekt
✓ Je hebt alle kennis zelf in eigen huis
Je hebt altijd genoeg originele ideeën voor blog, podcast, nieuwsbrief of sociale media
Je houdt tijd over door een slimme manier van werken
Je benut alle kansen om online te groeien

  • Wil jij dat ook?

    Contentstrateeg voor sociale ondernemers en purpose brands

Ik kan je daarbij helpen

Ik help bevlogen organisaties (individueel of in teamverband, profit en non-profit) om hun verhaal te vertellen.

Dat doen we door een gerichte contentstrategie te ontwikkelen, met formats die passen bij jouw organisatie en volgens een simpele methodiek die je tijd gaat besparen.

Op die manier zullen je bezoekersaantallen groeien en haal je betere resultaten.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik wil bijdragen aan het succes van organisaties die hun klanten bovengemiddeld willen inspireren om betere keuzes te maken op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Daarom heb ik de High-end Content Academie Nederland opgericht. Hierin help ik managers (en hun team) om een contentstrategie te ontwikkelen die hierop aansluit.

Ik wil dat zij alle kennis en tools in handen hebben om écht supergoede content te maken en daarmee een positieve beweging in gang zetten. Dat is mijn missie.

Mijn verhaal begint in Afrika, daarover vertel ik je hier graag meer. Want daarna wist ik: ik wil iets bijdragen aan de wereld. Maar wel vanuit ondernemerschap en niet vanuit liefdadigheid.

Dus nu maak ik high-end content die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke en sociale vraagstukken. Ik werk samen met organisaties als CliniClowns, Beeld & Geluid en de VodafoneFoundation.

En ik wil dolgraag samenwerken met meer organisaties. Ik wil meewerken aan jullie succes. Want de wereld kan wel wat mooie en inspirerende content gebruiken!

Gemma Steeman - High-end Contentspecialist

Wat krijg je als je je aanmeldt voor mijn 6-maanden traject?

In dit unieke membership heb ik 20 jaar ervaring, kennis, inspiratie, opdrachten en tools online verzameld op één plek. Samen werken we 6 maanden lang samen om een stevige contentstrategie neer te zetten, die aansluit op jouw ambitie en missie.

Je leert oa.:

Waarom je minder content moet gaan maken, in plaats van meer
✓ De 10 eigenschappen van kwaliteitscontent
✓ Welke fouten je belemmeren in je online groei
✓ Hoe je een contentplanning maakt waarmee je veel tijd bespaart
✓ Hoe je 365 dagen per jaar inspiratie zult hebben voor nieuwe content
De 7 fases waarin je trouwe ambassadeurs maakt van je volgers – en waarom het desastreus is als je die door elkaar haalt
✓ Hoe je een onweerstaanbare titel schrijft
Wat de ongeschreven regels voor het posten op sociale media zijn

Je krijgt direct toegang tot de online campus. Daarin staan video’s met uitleg over de theorie, en deel ik praktijkvoorbeelden waarvan je veel inspiratie krijgt. Bij elke video hoort een werkboek. Daarin laat ik je stap voor stap zien hoe je de theorie kunt toepassen.

Ook krijg je supercomplete checklists, formats en templates die je veel tijd gaan besparen. Alle tools die je als manager nodig hebt om grip te hebben op je contentstrategie.

Dankzij de 2-wekelijkse persoonlijke coaching blijf je doorstomen en loop je niet vast in de stappen die je gaat maken. Ik ben je stok achter de deur, zodat je daadwerkelijk actie onderneemt en resultaten gaat zien.

Dat is nog niet alles. Je krijgt ook nog deze 3 bonussen

1. Toegang tot besloten community

Je kunt op elk moment van de dag vragen stellen en feedback krijgen. Op die manier maak je grotere stappen, blijf je je content steeds verbeteren en zul je meer impact gaan maken. Laat je inspireren!

2. Gratis deelname aan exclusieve Masterclass ‘Meer bereik, minder tijd’  [twv € 379]

Op deze 1-daagse exclusieve Masterclass loop jij aan het einde van de dag naar buiten met een bruisend hoofd vol ideeën en inspiratie om de rest van 2020 high-end content te kunnen maken. Bovendien heb je een concrete contentplanning in je zak waarmee je gedreven en gefocust je doelstellingen kunt halen.

Deze sprankelend Masterclass wordt gehouden in Utrecht op een fantastische inspirerende plek – inclusief healthy lunch en snacks.

3. Cheat sheet: zo schrijf je de ultieme salestekst [twv € 249]

Een goede salespagina kan een gigantisch verschil maken voor je bedrijf! Want online marketing is één ding, maar als mensen vervolgens afhaken op je verkooppagina, dan is alles voor niks.

Met deze cheat sheet laat ik je precies zien hoe je een onweerstaanbare salespagina opbouwt en welke elementen je daarbij zeker niet mag overslaan.

Inge Coolen - deelnemer
Het eerste artikel dat we supersnel schreven met Gemma’s aanpak, leverde binnen een week een nieuwe klant op.
Inge CoolenBestuurslid Kenniscentrum tegen Pesten
Testimonial contentstrategie
Met hulp van Gemma hadden wij in het 1e jaar na lancering meer dan 100.000 bezoeken op onze jeugdwebsite.
M.B.Manager bij een overheidsorganisatie
Mirelle Valentijn - Testimonial
Ik twijfelde over de investering, maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Dankzij Gemma heb ik nu helder voor ogen welke content écht effectief is waardoor ik grotere stappen kan zetten.
Mirelle Valentijn
  • Meer impact maken met high-end contentmarketing

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot de online omgeving. We plannen samen een kick-off in en je kunt direct aan de slag. Je kunt het hele jaar instromen.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor het programma?

We werken vanuit een strategie, dus dat vraagt om een tijdsinvestering. Maar juist door tijd te investeren, zal proces je uiteindelijk méér tijd gaan opleveren en minder tijd gaan kosten.

Elke minuut die je investeert, zul je in meervoud terugverdienen – maar het moet wel eerst in gang worden gezet.

Ik heb al ruime ervaring in het maken van content, is het programma dan wel geschikt voor mij?

Jazeker. Met dit programma breek je door naar het volgende niveau. Dus heb je behoefte aan meer focus binnen je team, nog meer impact en/of wil je niet langer afhankelijk zijn van de algoritmes van Google en sociale media? Doe dan zeker mee!

Is het wel voor non-profits?

Dit programma werkt goed voor alle organisaties en bedrijven die impact willen creëren en die voorop willen lopen met kwaliteitscontent. Profit, non-profit, publiek of privaat. Dat maakt niet uit, gedrevenheid laat zich niet vangen in één bedrijfsvorm.

Zolang jij je wilt inzetten om de wereld wat mooier te maken, wil ik jullie ondersteunen om daarin succesvol te zijn.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

Investeren is altijd spannend. Ik heb geleerd dat investeren te maken heeft met leiderschap nemen. Je laat namelik zien dat je commitment hebt om doelstellingen te halen, je bent bereidt om daarvoor te werken en je wilt die positieve beweging écht in gang zetten.

Stel jezelf bijvoorbeeld deze 3 vragen voordat je een investering doet: 1) Wat kost het? 2) Wat levert het op? 3) Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Er is zoveel gratis content online, wat is de meerwaarde van jouw programma?

Gratis content is prima. Ik volg zelf ook verschillende Amerikaanse goeroe’s op mijn vakgebied. Maar bedenk dat alle succesvolle managers in zichzelf investeren. Het kost namelijk ontzettend veel tijd om goede informatie te verzamelen en om te zetten naar concrete acties dus het blijft vaak bij kleine stapjes.

Ik ging zelf bijvoorbeeld pas écht stappen nemen in het jaar dat ik €10.000 in mezelf durfde te investeren. Mijn businesscoach was mijn wekelijkse stok-achter-de-deur en ik kreeg niet de kans om te laten verwateren.

Door te profiteren van de kennis die ik in de jaren heb verzameld, zul jij ook veel sneller en harder groeien.

Welk resultaat kun je beloven?

Kennis opdoen en je competenties verder ontwikkelen zijn één ding, maar het in de praktijk brengen is een tweede. Ik ga je – op beide vlakken – heel goed begeleiden, maar uiteindelijk moet je het zelf doen.

Als je geen stappen maakt, dan weet je zeker dat er niets gebeurt. Doe je dat wel, dan kunnen er geweldige dingen gebeuren. Je kunt meer bereiken dan je zelf denkt! En kijk ernaar uit om je sidekick te zijn tijdens dit hele proces.

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan. Ik ga vertel je graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Wat is de investering?

2997

de totale waarde van dit programma

557

als je in 6 termijnen wilt betalen

1490

voor elke collega die je meeneemt

Heb je nog vragen? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

  • Gemma Steeman - High-end Contentspecialist

Wil jij mensen inspireren om betere keuzes te maken?

Ben jij er klaar voor om moeiteloos je publiek te bereiken, te werken met een efficiënte contentcyclus en zelf alle kennis in huis te hebben om inspirerende content te bedenken?

Wil jij behoren tot de groep succesvolle ondernemers die weten hoe je bezoekers, leads en klanten kunt aantrekken met high-end content?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Laten we samen kijken hoe ik kan helpen.

Je kunt me telefonisch bereiken op 06 306 31 580 of laat je gegevens achter, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Je bent welkom.