Expert jeugd & media

Ben je op zoek naar specifieke expertise op het gebied van jongeren en media? Wacht niet langer! Ik deel graag mijn kennis op het gebied van:

  • Jeugd & media(gebruik)
  • Mediawijsheid en 21e eeuwse vaardigheden
  • Educatief materiaal voor kinderen en jongeren
  • Creatie en beheer van jeugd- en kinderwebsites
  • Opvoedkundige kwesties

Gecertificeerd MediaCoach

Samen met gerenommeerde organisaties werk ik aan goede, digitale content voor kinderen en jongeren. Content die inspireert en motiveert, zodat ze er écht iets van leren en het bijdraagt aan hun persoonlijke en/of maatschappelijke ontwikkeling.

Als adviseur, redacteur, gecertificeerd mediacoach en content specialist ondersteun ik organisaties met mijn expertise en vakmanschap.

Ik werk voor verschillende opdrachtgevers, waaronder expertisebureau Mediawijzer.net, publieke onderwijsondersteuner Kennisnet en het museum voor Beeld & Geluid.

Ik draag jaarlijks bij aan MediaMasters, een prijswinnende game over mediawijsheid. Deze game wordt door veel kinderen in het basisonderwijs gespeeld. Ook schrijf ik inhoudelijke dossiers voor de druk bezochte website mediawijsheid.nl.

E-cursus over mediaopvoeding

Voor ouders ontwikkelde ik een website, eennieuwsbrief en een (gratis) e-cursus over opvoeden in het digitale tijdperk.

In deze e-cursus ontvangen ouders een wekelijkse e-mail met tips en opdrachten. Dat helpt ze om op een positieve manier met hun kind in gesprek te gaan over online gedrag.