Het ondernemersklimaat in Leidsche Rijn is iets om trots op te zijn. Daarom staan passie en vakmanschap centraal in het boek Leidsche Rijn onderneemt! waarin 40 ondernemers uit Leidsche Rijn in de spotlight worden gezet in prachtige fotoportretten en korte, kenmerkende verhalen. Van de boekhouder tot de boekhandel, van de kapster tot de notaris.

Het boek Leidsche Rijn onderneemt! stelt de ondernemer in Leidsche Rijn (inclusief Vleuten en De Meern) centraal. Van de boekhouder tot de boekhandel, van de kapster tot de notaris.

Allemaal laten zij letterlijk hun gezicht zien en vertellen over hetgeen hen inspireert en motiveert. Passie en vakmanschap worden weergegeven in prachtige fotoportretten en korte, kenmerkende verhalen.

Waarom een boek over Leidsche Rijn?

Ik woon en werk in Leidsche Rijn. Steeds vaker hoorde ik mooie verhalen over het ondernemerschap, de lef en creativiteit om door te gaan in een tijd waarin kleine ondernemers uit het straatbeeld dreigen te verdwijnen.

Elke ondernemer is ooit begonnen vanuit een passie. Het ondernemersklimaat in Leidsche Rijn is iets om trots op te zijn. Daarom heb ik, samen met fotografe Pauline Seij, dit boek gemaakt.

Exemplaar ontvangen?

Wil je een exemplaar van dit boek bestellen? Neem even contact op, ik stuur je er graag een toe.

» Terug naar portfolio

Meer (web)teksten van mijn hand